Overige Sudoku Variaties

Ik heb een aantal producten ontworpen of in voorbereiding, die niet bij één van de andere productcategorieën passen.

 • Competitie

  Doku  Deze Sudoku Competitie heb ik ontwikkeld voor scholen en voor teambuildingactiviteiten. De Sudoku Competitie stimuleert, door het maken van een aantal individuele Sudoku (variaties) in teamverband, de individuele verantwoordelijkheid van een teamlid het beste teamresultaat te verkrijgen.

  Dit teamresultaat dient namelijk om met een Competitie Sudoku, die is gekoppeld aan alle individuele Sudoku’s, een teamwinnaar te krijgen die deze gekoppelde Sudoku als eerste goed heeft opgelost. Dit teamlid is dan nog niet direct de echte winnaar, want met de cijfers of letters van de opgeloste Competitie Sudoku moet ook nog een rekenkundige opdracht of een opdracht met de letters worden uitgevoerd. Degene die dit het snelste doet is de uiteindelijke teamwinnaar. Zijn er diverse teams dan kan met een Team Competitie Sudoku de winnaar van alle teams worden verkregen.

  Hieronder staat 1 variant. Klik op de beschrijving om te open/sluiten.

  1 variant


  U kunt deze Sudoku Competitie bestellen. De prijzen zijn incl. BTW.
  Bestelcode Beschrijving Prijs
  01a OPNL De Sudoku Competitie voor scholen – Deel 1 € 15,00

 • Gratis

  Sudoku

  Van de Sudoku Competitie is geen gratis download ter beschikking. U kunt wel andere gratis Doku's downloaden.

  U kunt deze gratis Doku's ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct een email met de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku