Nieuwe Sudoku Producten

Per 1 januari 2019 zijn de volgende Sudoku Producten verschenen.

 • Project Mijn Eigen Sudoku

   

   

  In dit project wordt de Sudoku gebruikt om leerlingen van de bovenbouw en van plusgroepen te ondersteunen in hun vaardigheden betreffende analytisch denken. Dit project is gebaseerd op de taxonomie van Bloom en bevat zes modules: drie behorende tot de lagere denkorden en drie behorende tot de hogere denkorden. Mede daardoor is dit project bij uitstek geschikt voor deze leerlingen.
  € 60,50, incl. BTW.

   

 • Als u op de link van de onderstaande bestelcodes klikt kunt u een specificatie van deze nieuwe interactief oplosbare Uitdagende Sudoku Variaties en Educatieve Sudoku Variaties uit- en inklappen.

   

  Een gratis catalogus met al deze recent verschenen Sudoku variaties met hun beschrijvingen kunt u downloaden via onderstaand formulier. Bij deze beschrijving zijn de gegeven cijfers vervangen door een *, maar de echte puzzels bevatten natuurlijk wel de gegeven cijfers op hun juiste posities.

   

  Een gratis catalogus met de beschrijving van alle puzzels van bovenstaande specifieke Sudoku variaties kunt u per Sudoku variatie aanvragen via de menu optie GRATIS

   

  DOWNLOAD HET GRATIS OVERZICHT MET RECENT VERSCHENEN NIEUWE SUDOKU VARIATIES VAN 1 januari 2019
 • Gratis E-boek

  Sudoku

  Maak kennis met mijn Interactief oplosbare E-boeken en download het gratis Sudoku E-boek met Educatieve en Uitdagende Sudoku variaties. Hieronder een voorbeeld uit dit E-boek: de PalindroomDoku.

   

  Dit E-boek bevat bovendien een catalogus met de beschrijving van alle op dit moment verschenen interactief oplosbare Educatieve en Uitdagende Sudoku Variaties. Er verschijnen regelmatig nieuwe interactief oplosbare Sudoku variaties. Bij de menu optie NIEUW treft u een te downloaden overzicht aan van de meest recent verschenen Sudoku variaties.

   

  U kunt het gratis E-boek hier downloaden.