Sudoku Specials

Sudoku Specials zijn Sudoku’s waaraan ik in samenhangende velden allerlei extra eigenschappen heb toegevoegd. Alleen door rekening te houden met de logische regels van deze extra eigenschappen zijn deze Sudoku Specials, in combinatie met de normale Sudoku logica, uniek op te lossen.

 • Maatwerk

  Sudoku

  In opdracht bedenk, ontwerp en produceer ik maatwerk Sudoku variaties voor velerlei toepassingen.

   

  Eén van deze toepassingen is de maatwerk Prijspuzzel WoordDoku voor thematische magazines en dagbladen. Een dergelijke puzzel bevat één of meer extra groepen samenhangende velden die de verschillende letters van een WoordDoku ook precies eenmaal moeten bevatten. Deze letters zijn zodanig gekozen dat hiermee één of meer betekenisvolle woorden mee worden gevormd als extra oplossing van deze Sudoku puzzel. Dit woord of deze woorden zijn gerelateerd aan het thematische magazine.

   

  Klik hier voor een aantal voorbeelden van dergelijke maatwerk prijspuzzels.

   

  Het woord, c.q. de woorden komen in nauw overleg met de opdrachtgever tot stand. Het tarief van een maatwerk prijspuzzel WoordDoku wordt ook in goed overleg vastgesteld. Door een e-mail te sturen naar folkert@sudoku-variations.com kunt u uw wensen kenbaar maken.

   

  Voor bedrijven en organisaties bedenk, ontwerp en produceer ik maatwerk WoordDoku’s voor promotionele doeleinden van het bedrijf of de organisatie.

   

  Een kwalitatief hoogwaardige Sudoku variatie is bij uitstek de gelegenheid om product en/of dienst of uw speciale acties op een opvallende manier te promoten.

   

  Door het gebruik van letters in plaats van cijfers is het namelijk mogelijk om aan uw bedrijf gerelateerde woorden in mijn uitdagende Sudoku variaties te verwerken. Hierbij is het niet noodzakelijk dat deze woorden uit een precies aantal verschillende letters bestaan.

   

  Het mogen er meer zijn zolang het aantal verschillende letters maar aan bepaalde voorwaarden voldoen om op een oplosbare manier door de Sudoku te kunnen worden vervlochten.

  Klik om te open/sluiten.


  Ook voor deze maatwerk WoordDoku’s kunt u uw wensen kenbaar maken door een e-mail te sturen naar folkert@sudoku-variations.com.

   

  Viert uw bedrijf of organisatie het zoveel jarig bestaan dan is de maatwerk Jubileum Sudoku Variatie wellicht een alternatief om dit jubileum extra luister te geven. De jubileum Sudoku bevat als extra groep(en) het aantal jaren dat uw organisatie bestaat, al dan niet met een gelukwens als extra oplossing.

   

  Klik om te open/sluiten.

  Jubileum 10 jaar

  Voorbeeld  Jubileum 100 jaar

  Voorbeeld  Jaartal 2016

  Voorbeeld
  Elk getal van 1 t.e.m. 999 kan ik in een standaard Sudoku verwerken. Bent u in een dergelijke Sudoku variatie geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met het door u gewenste jaartal naar folkert@sudoku-variations.com.