Maatwerk Sudoku Variaties

Maatwerk Sudoku’s zijn Sudoku variaties die ik in opdracht voor allerlei promotionele doeleinden maak. Een maatwerk Sudoku met letters in plaats van cijfers is een andere manier om de naam van uw bedrijf, product(en) en/of dienst(en) onder de aandacht van uw (potentiële) klanten te brengen.

 • Prijspuzzel

  Sudoku special

  Mijn uitdagende Sudoku variaties zijn bij uitstek geschikt om als een maatwerk prijspuzzel een extra dimensie voor de Sudoku liefhebbers in uw doelgroep te geven in uw promotionele uitingen.

  Deze Prijspuzzel Sudoku’s ontwerp ik zodanig o.a. voor thematische magazines en dagbladen zowel met cijfers als met letters dat ze een unieke oplossing hebben, maar dan met één of meer samenhangende velden, die deze verschillende symbolen ook precies eenmaal moeten bevatten.

  Uitdagende cijfer Prijs Sudoku’s hebben als oplossing een bepaalde rij of kolom, of de som van de cijfers in een aantal gespecificeerde velden.

  Uitdagende letter Prijs Sudoku’s hebben als oplossing één of meer betekenisvolle woorden, die in een rij, een kolom of in één van de extra toegevoegde groepen ontstaat. Deze betekenisvolle woorden zijn gerelateerd aan het onderwerp, waarvoor de Sudoku is ontworpen.

  Om de uitdaging van een cijfer Prijs Sudoku te vergroten kan deze uitstekend worden gecombineerd met educatieve Sudoku variaties, zoals de PalindroomDoku, PuzzelstukjesDoku en de SpiraloDoku.

  Als maatwerk Sudoku kan ik een letter Prijs Sudoku variatie met als oplossing aan uw bedrijf of organisatie gerelateerde woorden hiervoor geschikt maken. Een bijzondere variant van zo’n maatwerk Sudoku is de flyer uitvoering.

  Klik hier voor meer voorbeelden (pdf)
  Klik hier voor een Flyer Prijspuzzel (pdf)
 • Interesse?

  Maatwerk Sudoku

  In nauw overleg met de opdrachtgever ontwerp ik voor uw bedrijf of organisatie een kwalitatief hoogwaardige Promotionele Sudoku tegen een nader overeen te komen bedrag.

  Hebt u interesse? Stuur dan een e-mail naar folkert@sudoku-variations.com