Maatwerk Sudoku Variaties

Maatwerk Sudoku’s zijn Sudoku variaties die ik in opdracht voor allerlei promotionele doeleinden maak. Een maatwerk Sudoku met letters in plaats van cijfers is een andere manier om de naam van uw bedrijf, product(en) en/of dienst(en) onder de aandacht van uw (potentiële) klanten te brengen.

 • Jubileum

  Sudoku

  Een jubileum is bij uitstek de gelegenheid om hieraan op een bijzondere manier extra luister aan te geven.

  Voor deze feestelijke gebeurtenis, waaronder verjaardagen, maak ik ontwerpen op basis van een standaard Sudoku, waarin ik extra groepen samenhangende velden verwerk met de vorm van getallen. Deze extra groepen moeten de verschillende cijfers of letters ook precies eenmaal bevatten.

  In een standaard 9 bij 9 Sudoku kan ik op die manier elk getal tussen 1 en 999 ontwerpen. Wilt u het jaartal van uw jubileumjaar gebruiken dan kan ik dat jaartal verwerken in een dubbele Sudoku.Voorbeelden van dergelijke Jubileum Sudoku’s zijn:

  Klik op de beschrijving om te open/sluiten.


  Zoals u in beide voorbeelden ziet kan een jubileum Sudoku ook verschillende letters in plaats van verschillende cijfers bevatten.

  Deze verschillende letters worden zodanig gekozen dat hiermee één of meer betekenisvolle woorden als extra oplossing van deze bijzondere puzzel kunnen worden gevormd.

  • vorige
  • volgende