Maatwerk Sudoku Variaties

Maatwerk Sudoku’s zijn Sudoku variaties die ik in opdracht voor allerlei promotionele doeleinden maak. Een maatwerk Sudoku met letters in plaats van cijfers is een andere manier om de naam van uw bedrijf, product(en) en/of dienst(en) onder de aandacht van uw (potentiële) klanten te brengen.

 • Evenementen

  Sudoku

  Een kwalitatief hoogwaardige Sudoku variatie is bij uitstek de gelegenheid om product en/of dienst of uw speciale acties op een opvallende manier te promoten.

  Door het gebruik van letters in plaats van cijfers is het namelijk mogelijk om aan uw bedrijf gerelateerde woorden in mijn uitdagende Sudoku variaties te verwerken. Hierbij is het niet noodzakelijk dat deze woorden uit een precies aantal verschillende letters bestaan.

  Het mogen er meer zijn zolang het aantal verschillende letters maar aan bepaalde voorwaarden voldoen om op een oplosbare manier door de Sudoku te kunnen worden vervlochten (zie onderstaand voorbeeld).

  Omdat het aantal letters onder voorwaarden niet van belang is (zie het voorbeeld hiernaast) kunnen maatwerk Sudoku’s als promotiemiddel voor bedrijven op velerlei manieren worden ingezet:

  Klik op de beschrijving om te open/sluiten.


  In het bijzonder met de toepassing als flyer of in uw nieuwsbrief/blog kunt u snel op uw promotionele acties inspelen op een andere manier dan uw concurrenten.

  • vorige
  • volgende
 • Interesse?

  Maatwerk Sudoku

  In nauw overleg met de opdrachtgever ontwerp ik voor uw bedrijf of organisatie een kwalitatief hoogwaardige Promotionele Sudoku tegen een nader overeen te komen bedrag.

  Hebt u interesse? Stuur dan een e-mail naar folkert@sudoku-variations.com