Uitdagende Sudoku Variaties

Een Uitdagende Sudoku Variatie is een standaard Sudoku waarin één of meer extra groepen samenhangende velden zijn verwerkt die de verschillende cijfers of letters (= Woord Sudoku) ook precies eenmaal moeten bevatten. Alleen door rekening te houden met de eigenschappen van deze extra groep(en) is van deze Uitdagende Sudoku Variaties, in een regelmatige wisselwerking met de Sudoku logica, de unieke oplossing logisch af te leiden.

 • Uitdagende Sudoku Variaties

  uitdagende sudoku variatie

  Een Uitdagende Sudoku variatie is een standaard Sudoku waarin ik één of meer extra groepen samenhangende velden heb verwerkt die de verschillende cijfers of letters (= Woord Sudoku) ook precies eenmaal moeten bevatten.

  Een standaard 9 bij 9 Sudoku kent drie groepen, die de verschillende cijfers precies eenmaal moeten bevatten:

  de rij;
  de kolom;
  het blok van 3 bij 3 velden.

  De extra groepen zijn vaak verdeeld over diverse blokken (zie voorbeeld rechts) zodat u letterlijk “out-of-the-box” moet redeneren om in een leeg veld van zo’n Sudoku variatie het enige mogelijk cijfer logisch af te leiden. Een Uitdagende Sudoku Variatie kan worden gecombineerd met een Educatieve Sudoku Variatie.

   

  FAQ 2 verschaft u de nodige informatie over de belangrijkste factoren doe de moeilijkheidsgraad van een uitdagende Sudoku variatie bepalen.

   

  U kunt zowel losse als in E-boeken gebundelde Uitdagende Sudoku Variaties bestellen.

   

  Mijn eerste E-boek met interactief oplosbare 9 bij 9 Uitdagende Sudoku Variaties, en met een mogelijke gedeeltelijke stap-voor-stap aanpak om de unieke oplossing logisch af te leiden is:

   

  20 Interactief Oplosbare Uitdagende Sudoku Variaties – Deel 1

  Bestelcode: 01 USVINL Prijs: € 8,95 incl. BTW - 152 pagina’s.

   

  Alle losse te bestellen Uitdagende Sudoku Variaties bevatten een mogelijke gedeeltelijke stap-voor-stap aanpak om de unieke oplossing logisch af te leiden. De pdf van een dergelijke puzzel is interactief oplosbaar op de pc, laptop en tablet, mits hierop de Acrobat Adobe Reader® is geïnstalleerd.

   

  De catalogus met de beschikbare losse Interactief Oplosbare Uitdagende Sudoku Variaties kunt u downloaden door hier te klikken. Bij elke Sudoku is vermeld het aantal extra groepen, het aantal gegeven cijfers, het aantal verschillende oplossingen zonder de extra groepen en het aantal malen dat je gebruik moet maken van de eigenschappen van de extra groepen om de unieke oplossing logisch te kunnen afleiden.

   

  Bij elk Sudoku E-boek is aangegeven of de puzzels van deze editie interactief oplosbaar zijn en een mogelijke gedeeltelijke stap-voor-stap aanpak bevat om de unieke oplossing logisch af te leiden.

   

  Onderstaande E-boeken bevatten Uitdagende Sudoku Variaties voor diverse doelgroepen binnen de Sudoku liefhebbers, zoals Beginners, Gevorderden, Professionals en kinderen, en bevatten ook Sudoku’s met andere roostergroottes dan de 9 bij 9 Sudoku’s (de roostergroottes variëren van 6 bij 6 tot 12 bij 12)

   

  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

   

  Klik hier voor de gratis download van de interactief oplosbare Uitdagende Sudoku Variatie (09000 USWINL).


  U kunt deze UitdagendeDoku’s bestellen. De prijzen zijn incl. BTW.
  Bestelcode Beschrijving Prijs
  01 EBNL 30 Uitdagende Sudoku Variaties voor alle niveaus – Deel 1 € 4,75
  02 EBNL 30 Uitdagende Sudoku Variaties voor Beginners – Deel 1 € 4,75
  03 EBNL 30 Uitdagende Sudoku Variaties voor Gevorderden – Deel 1 € 4,75
  04 EBNL 30 Uitdagende Sudoku Variaties voor Professionals – Deel 1 € 4,75
  05 EBNL 30 Uitdagende Woord Sudoku Variaties voor alle niveaus – Deel 1 € 4,75
  06 EBNL 30 Uitdagende Sudoku Variaties voor kinderen – Deel 1 € 4,75