Educatieve Sudoku Variaties

Sudoku Varianten zijn Sudoku’s waaraan ik in samenhangende velden allerlei extra eigenschappen heb toegevoegd. Alleen door rekening te houden met de logische regels van deze extra eigenschappen zijn deze Sudoku Varianten, in combinatie met de normale Sudoku logica, uniek op te lossen.

 • Toets

  Doku

  Een ToetsDoku is een educatieve Sudoku variatie, en is een combinatie van een meerkeuzevragen toets en een (uitdagende) Sudoku (variatie). De Sudoku kan alleen uniek opgelost worden met behulp van de extra cijfers, die afkomstig zijn van de goede antwoorden van de aantal meerkeuzevragen van de gekoppelde toets. Dit kan een toets zijn van elk vakgebied, dat zich leent voor het toetsen met multiple choice vragen.De ToetsDoku kan ook worden gekoppeld aan opdrachten van trainingen of van speur- en puzzeltochten.

  Met een ToetsDoku worden zowel de kennis en het inzicht van een dergelijk vakgebied op elk gewenst niveau getoetst, evenals het logisch redeneren en analytisch vermogen op basis van de Sudoku regels.

  De moeilijkheidsgraad van een ToetsDoku wordt o.a. bepaald door het vereiste kennisniveau van de toetsvragen, van het aantal toetsvragen en van het aantal al gegeven cijfers van de Sudoku.

  Een maatwerk ToetsDoku wordt in nauw overleg met een opdrachtgever gemaakt. De opdrachtgever geeft het gewenste moeilijkheidsniveau aan en levert de meerkeuzevragen met de antwoorden aan, waarbij uiteraard ook het enige goede antwoord zit . Deze vragen met antwoorden worden verwerkt in een uitdagende ToetsDoku (variatie).

  Hieronder staat 1 variant. Klik op de beschrijving om te open/sluiten.

  1 variant


  U kunt deze ToetsDoku’s bestellen. De prijzen zijn incl. BTW.
  Bestelcode Beschrijving Prijs
  01 ToDNL  9 bij 9 ToetsDoku met 10 vragen over China + 3 vermenigvuldigingen van 8 verschillende cijfers € 1,00

  • vorige
  • volgende
 • Gratis

  ToetsDoku

  De gratis ToetsDoku bevat 10 meerkeuzevragen met vier antwoordmogelijkheden over redactiesommen + 4 extra groepen van 9 samenhangende velden die de cijfers 1 t.e.m. 9 ook precies eenmaal moeten bevatten.

  U kunt deze gratis ToetsDoku ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku