Educatieve Sudoku Variaties

Sudoku Varianten zijn Sudoku’s waaraan ik in samenhangende velden allerlei extra eigenschappen heb toegevoegd. Alleen door rekening te houden met de logische regels van deze extra eigenschappen zijn deze Sudoku Varianten, in combinatie met de normale Sudoku logica, uniek op te lossen.

 • Tetris

  Doku

  De TetrisDoku is een Sudoku variant waarin een aantal Tetrisblokjes met of zonder een aantal gegeven Sudoku cijfers, in de Sudoku moet worden ingepast als puzzelstukjes, waardoor, met de reeds gegeven cijfers, een unieke oplossing van de Sudoku wordt verkregen.

  De moeilijkheidsgraad van een TetrisDoku wordt bepaald door het aantal Tetrisblokjes, het aantal verschillende cijfers per Tetrisblokje en het aantal al gegeven cijfers.

  Als extra uitdaging kan een TetrisDoku één of meer groepen van samenhangende velden bevatten, die de verschillende cijfers ook precies eenmaal moeten bevatten. Ook kan de TetrisDoku verschillende letters bevatten (Woord TetrisDoku), waarmee betekenisvolle woorden worden gevormd.

  Elke TetrisDoku bevat een gedeeltelijke uitwerking om u (verder) op weg te helpen.

  Hieronder staan 2 verschillende varianten. Klik op de beschrijving om te open/sluiten.

  2 varianten  U kunt deze TetrisDoku’s bestellen. De prijzen zijn incl. BTW.
  Bestelcode Beschrijving Prijs
  01 TeDNL 9 bij 9 TetrisDoku met 8 Tetrisblokjes met dezelfde vorm met dezelfde 4 verschillende cijfers € 1,00
  02 TeDNL  9 bij 9 TetrisDoku met 12 Tetrisblokjes met dezelfde vorm en met 4 verschillende cijfers € 1,00

  • vorige
  • volgende
 • Gratis

  TetrisDoku

  Deze gratis TetrisDoku bevat 16 Tetrisblokjes, elk gevuld met 4 cijfers. Deze TetrisDoku heeft slechts 2 gegeven cijfers.

  U kunt deze gratis TetrisDoku ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku