Educatieve Sudoku Variaties

Sudoku Varianten zijn Sudoku’s waaraan ik in samenhangende velden allerlei extra eigenschappen heb toegevoegd. Alleen door rekening te houden met de logische regels van deze extra eigenschappen zijn deze Sudoku Varianten, in combinatie met de normale Sudoku logica, uniek op te lossen.

 • Palindroom

  Doku

  De PalindroomDoku is een uitdagende Sudoku variant waaraan één of meer groepen van samenhangende velden zijn toegevoegd, waarin de volgorde van de cijfers van voor naar achter dezelfde is als van achter naar voor.

  Een Letter PalindroomDoku bevat letters, waarmee al dan niet betekenisvolle woorden kunnen worden verkregen.

  Elke PalindroomDoku bevat een gedeeltelijke uitwerking om u (verder) op weg te helpen.

  De moeilijkheidsgraad van een PalindroomDoku wordt o.a. bepaald door het aantal Palindromen, de veldlengte van de Palindromen en door het aantal al gegeven cijfers of letters.

  Als extra uitdaging kan een Palindroom Sudoku één of meer groepen van samenhangende velden bevatten, die de verschillende cijfers of letters ook precies eenmaal moeten bevatten.

  Hieronder staan 3 verschillende varianten. Klik op de beschrijving om te open/sluiten.

  3 varianten
  U kunt de volgende PalindroomDoku’s bestellen. De prijzen zijn incl. BTW.
  Bestelcode Beschrijving Prijs
  01 PaDNL 9 bij 9 PalindroomDoku met 4 Palindromen van 8 velden € 1,00
  02 PaDNL 9 bij 9 PalindroomDoku met 2 Palindromen van 11 velden + 1 diagonale optelgroep € 1,00
  03 PaDNL  9 bij 9 PalindroomDoku met 1 Palindroom van 17 velden, 1 optelgroep, 1 magisch vierkant en 1 spiraaltje € 1,00

  • vorige
  • volgende
 • Gratis

  PalindroomDoku

  Deze gratis PalindroomDoku bevat 1 Palindroom met 23 velden. Deze PalindroomDoku heeft 22 gegeven cijfers. Zonder de Palindroom zou deze Sudoku meer dan 1.000 verschillende oplossingen hebben.

  U kunt deze gratis PalindroomDoku ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku