Educatieve Sudoku Variaties

Sudoku Varianten zijn Sudoku’s waaraan ik in samenhangende velden allerlei extra eigenschappen heb toegevoegd. Alleen door rekening te houden met de logische regels van deze extra eigenschappen zijn deze Sudoku Varianten, in combinatie met de normale Sudoku logica, uniek op te lossen.

 • Overige

  Doku

  Naast de Doku’s, die u via deze website kunt bestellen, heb ik ook nog de volgende Doku’s ontwikkeld, die u (nog) niet via mijn website kunt bestellen:

  De DeelDoku: bevat de delingen van een aantal cijfers in een bepaalde rij of in een bepaalde kolom. Uit deze delingsresultaten moeten deze cijfers logisch worden afgeleid;
  De FibonacciDoku: bevat een aantal Fibonacci getallen tot het getal 1.000;
  De KwadraatDoku: bevat een aantal kwadraten met verschillende cijfers;
  De MaalDoku: bevat de vermenigvuldiging van een aantal cijfers in een bepaalde rij of in een bepaalde kolom. Uit deze vermenigvuldigingsresultaten moeten deze cijfers logisch worden afgeleid;
  De MagischVierkantDoku: bevat één of meer magische vierkanten. Een magisch vierkant heeft als eigenschap dat de som van de getallen in elke rij, in elke kolom en in elke diagonaal precies dezelfde is. Een voorbeeld van een Sudoku Variatie met een magisch vierkant vindt u hier.
  De MinDoku: bevat het verschil van een aantal cijfers in een bepaalde rij of in een bepaalde kolom. Uit deze verschillenresultaten moeten deze cijfers logisch worden afgeleid;
  De MixDoku: bevat een aantal rekenkundige bewerkingen met een aantal cijfers in een bepaalde rij of in een bepaalde kolom. Uit het resultaat van deze rekenkundige bewerkingen moeten de onderliggende cijfers logisch worden afgeleid. Een voorbeeld van een MixDoku vindt u hier.
  De PlusDoku: bevat de optelling van een aantal cijfers in een bepaalde rij of in een bepaalde kolom. Uit deze optellingenresultaten moeten deze cijfers logisch worden afgeleid;
  De PriemDoku: bevat tweecijferige of driecijferige priemgetallen;
  De RekenroosterDoku: bevat een rooster van 3 bij 3 velden met berekeningen. uit deze berekeningen moeten de cijfers 1 t.e.m. 9 worden afgeleid. Deze cijfers moeten vervolgens in een gekoppeld veld van een Sudoku worden ingevuld.

  Een aantal van deze Overige Doku’s betreft combinaties van één of meer van deze Doku’s, zoals de PriemKwadraatDoku.


  Voorbeelden van deze overige Doku’s vindt u hier


  Als u interesse in één of meer van deze Doku’s hebt gelieve dan een e-mail te sturen naar folkert@sudoku-variations.com, onder vermelding van de Doku of Doku’s waarvoor u belangstelling hebt. Ook deze losse Doku’s kosten € 1,00, incl. BTW.

  U kunt de volgende Overige Doku’s bestellen. De prijzen zijn incl. BTW.
  Bestelcode Beschrijving Prijs
  01 MaDNL  9 bij 9 Doku met 3 extra groepen + 1 magisch vierkant € 1,00
  01 MixDNL  9 bij 9 MixDoku met onregelmatig gevormde blokken en 20 af te leiden cijfers € 1,00
  naam doku Op aanvraag per email folkert@sudoku-variations.com - prijs p.st. € 1,00

  • vorige
  • volgende
 • Gratis

  Doku's

  Van de Overige Doku's zijn nog geen gratis download ter beschikking. U kunt wel andere gratis Doku's downloaden.

  U kunt deze gratis Doku's ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku