Sudoku Variaties E-boeken

Mijn E-boeken met Uitdagende Sudoku Variaties bevatten selecties uit de meer dan 750 verschillende door mij gemaakte ontwerpen. Er zijn E-boeken voor speciale doelgroepen binnen de Sudoku liefhebbers, zoals voor Beginners, Gevorderden en Professionals.

 • 30 Uitdagende Woord Sudoku’s voor alle niveaus - deel 3 Friese Woorden

  E-boek

  Deze editie van de Uitdagende Sudoku Variaties E-boeken is nog in voorbereiding, en gaat, voor de liefhebber van de Friese taal, 30 Friese Woord Sudoku’s bevatten voor alle niveaus.

  Het betreft niet alleen Friese woorde, maar ook een aantal Friese spreekwoorden en gezegden in de vorm van een Woordfragmenten Sudoku.

  Deze Friese Sudoku’s hebben betrekking op allerlei onderwerpen, zoals beroepen, bloemen en planten, gebruiksvoorwerpen en dieren.

  Als u belangstelling hebt voor deze editie stuur dan s.v.p. een e-mail naar folkert@sudoku-variations.com. Zodra deze editie beschikbaar is wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

  Klik hier voor een Friese Woord Sudoku
  Klik hier voor de oplossing

  Uitdagende Sudoku Variaties Editie 09 EBNL. Prijs: € 4,75 incl. BTW.  • vorige
  • volgende

 • Gratis E-boek

  Sudoku

  Maak kennis met mijn E-boeken en ontvang gratis een Sudoku E-boek met 10 Uitdagende Sudoku variaties. Hieronder 2 voorbeelden uit dit E-boek: de 11 bij 11 Sudoku met onregelmatige vormen en een echte hersenkraker, de 12 bij 12 Woord Sudoku met onregelmatige vormen en vier extra groepen.  U kunt dit gratis E-boek ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku