Sudoku Variaties E-boeken

Mijn E-boeken met Uitdagende Sudoku Variaties bevatten selecties uit de meer dan 750 verschillende door mij gemaakte ontwerpen. Er zijn E-boeken voor speciale doelgroepen binnen de Sudoku liefhebbers, zoals voor Beginners, Gevorderden en Professionals.

 • 50 Uitdagende Sudoku Variaties - Deel 1

  Leverbaar als E-boek (pdf) en Paperback

  Deel 1 van 50 Uitdagende Sudoku Variaties bevat hersenprikkelende puzzels voor Beginners, Gevorderden en Professionals.

  Standaard Doku’s bevatten één of meer extra groepen samenhangende velden, gelijk aan de roostergrootte van de puzzel, die de verschillende cijfers of letters (Woord Dokus) ook precies eenmaal moeten bevatten. De unieke oplossing van deze Doku’s kan worden afgeleid met de oplossingslogica van een standard Sudoku.

  Speciale Doku’s of Educatieve Doku’s bevatten één of meer extra groepen samenhangende velden in welke groepen het aantal velden kan afwijken van de roostergrootte. Deze groepen hebben speciale eigenschappen, die andere vormen van logica nodig hebben om de unieke oplossing van de betrokken Doku te kunnen afleiden, maar dan wel in combinatie met de oplossingslogica van een standard Sudoku.

  Als indicatie voor het moeilijkheidsniveau is bij de meeste 9 bij 9 Doku’s het aantal verschillende oplossingen vermeld, die, met het aantal gegeven cijfers, mogelijk zijn zonder deze extra groepen, al dan niet met special eigenschappen.

  Speciale Doku’s in Deel 1: CalculoDoku, OneindigheidsDoku, OnevenDoku, PalindroomDoku, PuzzelstukjesDoku, ReeksDoku en SpiraloDoku.

  Klik hier voor de e-boek info van dit deel
  Klik hier voor de Paperback info van dit deel

  Boekbeschrijving, Inhoudsopgave, 4 voorbeelden van Uitdagende Sudoku Variaties.

  Omslag in kleur. Alle puzzels van het E-boek zijn in zwart-wit (A4) en zijn eenvoudig te printen.

  Prijs Paperback € 8.95, incl. BTW; 76 pagina’s
  Prijs E-book: € 7.95, incl. BTW; 76 pagina’s

  Voor een bedrag van € 8,95, incl. BTW, excl. verzendkosten, kunt u ook de paperback versie hiervan bestellen op Amazon.com: http://amzn.to/2fohvaf.

  U kunt de paperback direct bestellen via de Shop (bestel code 01 USVNL01 paperback versie). De verzendkosten bedragen € 3,25.

  Deze uitgave is ook in de Engelse taal beschikbaar.

  • vorige
  • volgende

 • Gratis E-boek

  Sudoku

  Maak kennis met mijn E-boeken en ontvang gratis een Sudoku E-boek met 10 Uitdagende Sudoku variaties. Hieronder 2 voorbeelden uit dit E-boek: de 11 bij 11 Sudoku met onregelmatige vormen en een echte hersenkraker, de 12 bij 12 Woord Sudoku met onregelmatige vormen en vier extra groepen.  U kunt dit gratis E-boek ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku