Sudoku Variaties E-boeken

Mijn E-boeken met Uitdagende Sudoku Variaties bevatten selecties uit de meer dan 750 verschillende door mij gemaakte ontwerpen. Er zijn E-boeken voor speciale doelgroepen binnen de Sudoku liefhebbers, zoals voor Beginners, Gevorderden en Professionals.

 • 30 Hersenprikkelende Sudoku variaties voor kinderen

  E-boek

  Deze editie van Uitdagende Sudoku Variations bevat 30 hersenprikkelende Sudoku’s voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

  Als indicatie voor de pittigheid is bij de meeste 9 bij 9 Sudoku variaties vermeld wat het aantal verschillende oplossingen zou zijn wanneer er, bij het aantal gegeven cijfers, geen extra groep(en) zou(den) zijn. Bovendien is een zo goed mogelijke schatting gemaakt van de moeilijkheidsgraad en de leeftijdscategorie.

  Dit betekent echter niet dat je de Sudoku’s van een andere moeilijkheidsniveau of leeftijdscategorie niet zou mogen proberen op te lossen.

  Een paar voorbeelden zijn:

  Voor beginners: 9 bij 9 PalindroomDoku
  Voor gevorderden: 9 bij 9 Sudoku met 5 extra groepen met de vorm van een schip
  Voor gevorderden: 9 bij 9 Sudoku met 4 extra groepen

  En als echte hersenkraker de 9 bij 9 Even – oneven Sudoku.

  Klik hier voor de e-boek info van dit deel

  Uitdagende Sudoku Variaties Editie 06 EBNL. Prijs: € 4,75 incl. BTW. 54 pagina’s.  • vorige
  • volgende

 • Gratis E-boek

  Sudoku

  Maak kennis met mijn E-boeken en ontvang gratis een Sudoku E-boek met 10 Uitdagende Sudoku variaties. Een voorbeeld uit dit E-boek is de 11 bij 11 Sudoku met onregelmatige vormen. En een echte hersenkraker is de 12 bij 12 Woord Sudoku met onregelmatige vormen en vier extra groepen.

  U kunt dit gratis E-boek ontvangen via onderstaand formulier.

  Wanneer u op verzenden drukt, ontvangt u direct de link waar u het gratis product kunt downloaden. Sudoku Variations mag u mailen met informatie over interessante Sudoku producten. U kunt zich altijd uitschrijven.


  Gratis Sudoku