spelbundels Educatieve Sudoku's

Een Educatieve Sudoku Variatie is een standard Sudoku met een of meer extra groepen samenhangende velden waarvan de cijfers of letters bijzondere eigenschappen of andere vormen van logica bezitten. De velden van extra groepen kunnen over de blokken verspreid zijn, wat het ruimtelijk denken bevordert.

De unieke oplossing van een Educatieve Sudoku Variatie kan alleen logisch worden afgeleid in een regelmatige wisselwerking tussen de Sudoku logica en de speciale eigenschappen van de cijfers of letters in de extra groep(en), en/of van de andere vorm(en) van logica.

De unieke oplossing van elke Educatieve Sudoku Variatie is handmatig af te leiden op een geprinte versie, als pdf-versie, interactief oplosbare op de pc of laptop, en als spel met kaartjes met de ontbrekende cijfers of letters.

Elke Educatieve Sudoku Variatie is opgezet als een lesplan met werkbladen en controlebladen.

Voorts bevat elke Sudoku een mogelijke stap-voor-stap aanpak om de unieke oplossing logisch af te leiden. Een Sudoku Spelbundel HB met vier Sudoku Spellen kost € 6,50, incl. BTW:

 • 01 Sudoku Spelbundel HB: CalculoDoku – KloonDoku – PalindroomDoku – ZesGroepenDoku
 • 02 Sudoku Spelbundel HB: PuzzelstukjesDoku – ReeksDoku – Standaard Sudoku met slechts 17 gegeven cijfers (= het minimum aantal gegeven cijfers) - SpiraloDoku
 • 03 Sudoku Spelbundel HB: KlokDoku – TetrisDoku – VierBlokkenDoku - PlusDoku

Er is een catalogus beschikbaar met plaatjes en een korte beschrijving van alle Sudoku Spellen van de drie Sudoku Spelbundelsoorten (CombinatieToetsDoku’s, Educatieve Sudoku Variaties of HB Bundels en SymbolenDoku’s). Uit deze Sudoku Spellen kunt u uw Maatwerk Eigen Keuze Sudoku Spelbundel samenstellen, met 5, 10, 15 of 20 Sudoku Spellen:

 

Bestelcode klik op de rode tekst voor het overzicht
Maatwerk Sudoku Spelbundels

Zelf samen te stellen Sudoku Spelbundels

Prijs

05 MSB

Maatwerk Eigen Keuze Sudoku Spelbundel met 5 Sudoku Spellen

€ 6,50

10 MSB

Maatwerk Eigen Keuze Sudoku Spelbundel met 10 Sudoku Spellen

€ 12,00

15 MSB

Maatwerk Eigen Keuze Sudoku Spelbundel met 15 Sudoku Spellen

€ 16,50

20 MSB

Maatwerk Eigen Keuze Sudoku Spelbundel met 20 Sudoku Spellen

€ 20,00

De catalogus en een bestelformulier voor uw Maatwerk Eigen Keuze Sudoku Spelbundel is toegevoegd aan de zip file van onderstaande gratis Sudoku Spelbundel HB met Educatieve Sudoku Variaties.

 • GRATIS SPELBUNDEL HB MET EDUCATIEVE SUDOKU VARIATIES

  gratis bundel - zip file

   

  De gratis Sudoku Spelbundel HB bevat een selectie van de Educatieve Sudoku Variaties die ik heb ontworpen, en bestaat uit de volgende vier Educatieve Sudoku Variaties:

   

  CalculoDoku – PalindroomDoku – ReeksDoku – ZesGroepenDoku

   

  Om u een indruk te geven kunt u deze ludieke gratis Spelbundel als zip file aanvragen via het onderstaande formulier.

   

  De overige Spelbundels met Educatieve Sudoku Variaties zijn, onder vermelding van hun bestelcode, te bestellen in de SHOP

   

  Type s.v.p. uw (voor)naam + e-mailadres en klik op verzenden. U ontvangt dan direct een link waarmee u deze gratis Spelbundel met de catalogus en het bestelformulier als zip file kunt downloaden.

   

  Uw e-mailadres gebruik ik alleen om uw bestelling(en) te kunnen afhandelen en/of u te informeren over nieuwe Sudoku producten, waaronder deze Sudoku Spelbundels. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden (zie verder de Privacyverklaring op mijn website https://sudoku- variations.com). U kunt altijd aangeven dat u geen informatie meer wilt ontvangen.

   

  Heel veel hersenprikkelend Sudoku puzzelplezier gewenst.Bosma.


  AANVRAAG VOOR DE GRATIS SPELBUNDEL HB MET EDUCATIEVE SUDOKU VARIATIES, DE SUDOKU SPELLEN CATALOGUS EN HET BESTELFORMULIER