spelbundels Educatieve Sudoku's

Een Educatieve Sudoku Variatie heeft een of meer extra groepen samenhangende velden waarvan de cijfers of letters bijzondere eigenschappen of andere vormen van logica bezitten. De velden van extra groepen kunnen over de blokken verspreid zijn, wat het ruimtelijk denken bevordert.

 • Gratis 00 Bundel HB: CalculoDoku – PalindroomDoku – ReeksDoku – ZesGroepenDoku
 • 01 Bundel HB: CalculoDoku – KloonDoku – PalindroomDoku – ZesGroepenDoku
 • 02 Bundel HB: PuzzelstukjesDoku – ReeksDoku – Standaard Sudoku met slechts 17 gegeven cijfers (= het minimum aantal gegeven cijfers) - SpiraloDoku
 • 03 Bundel HB: KlokDoku – TetrisDoku –VierBlokkenDoku - PlusDoku

De unieke oplossing van de Educatieve Sudoku Variatie kan alleen logisch worden afgeleid in een regelmatige wisselwerking tussen de Sudoku logica en de speciale eigenschappen van de cijfers of letters, of van de andere vorm(en) van logica.

De unieke oplossing van de Educatieve Sudoku Variatie is af te leiden handmatige op een geprinte versie, als interactief oplosbare pdf-versie op de pc of laptop, en als spel met kaartjes met de ontbrekende cijfers of letters.

Elke Sudoku bevat een mogelijke stap-voor-stap aanpak om de unieke oplossing logisch af te leiden.

Ook is elke Educatieve Sudoku Variatie is opgezet als een lesplan met werkbladen en controlebladen.

De Gratis 00 Bundel HB is een selectie van de Educatieve Sudoku Variaties die ik heb ontworpen, en bestaat uit de volgende vier Educatieve Sudoku Variaties: CalculoDoku – PalindroomDoku – ReeksDoku – ZesGroepenDoku.

De informatie van de overige Spelbundels Educatieve Sudoku Variaties is beschikbaar bij de download van de gratis Spelbundel Educatieve Sudoku Variaties (onderaan deze pagina).

Een Spelbundel Educatieve Sudoku Variaties met 4 Sudoku’s kost € 6,50, incl. BTW.

 • Gratis Spelbundel Educatieve Sudoku's

  gratis bundel - zip file

   

  Elke Educatieve Sudoku Variatie is interactief oplosbaar op de pc en laptop als hierop de Adobe Acrobat Reader® is geïnstalleerd.

   

  Om u een indruk te geven van deze ludieke Spelbundels Educatieve Sudoku Variaties kunt u de gratis Spelbundel en de informatie van de overige Spelbundels Educatieve Sudoku Variaties downloaden via het formulier hieronder.

   

  De overige Spelbundels Educatieve Sudoku Variatie zijn onder vermelding van hun bestelcode te bestellen via de pagina SHOP

   

  Type s.v.p. uw (voor)naam + e-mailadres en klik op verzenden. U ontvangt dan direct een link waarmee u de gratis Spelbundel als zip file kunt downloaden. De informatie van de overige Spelbundels CombinatieToetsDoku’s kunt u via het downloadscherm ook downloaden, maar dan als pdf.

   

  Uw e-mailadres gebruik ik alleen om uw bestelling(en) te kunnen afhandelen en/of u te informeren over nieuwe Sudoku producten, waaronder deze Sudoku Spelbundels. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden (zie verder de Privacyverklaring op mijn website https://sudoku-variations.com).

   

  U kunt altijd aangeven dat u geen informatie meer wilt ontvangen.

   

  Ik wens u veel hersenprikkelend Sudoku puzzelplezier,

   

  Folkert van der Meulen Bosma.


  DOWNLOAD DE GRATIS SPELBUNDEL EDUCATIEVE SUDOKU VARIATIES EN DE INFORMATIE VAN OVERIGE BUNDELS